Härmä Jr uutiset

 • Yhteistyössä on voimaa

   

  Jalkapallokausi lähestyy ja mieleisenä uutisena on se, että olemme tehneet HPK:n junioririen kanssa sopimuksen, että 2005-2009 syntyneet pelaavat jalkapallokauden Härmä jr:n joukkueissa :) HPK:n omassa tiedotteessa lukee ikäluokat 2006-2009, mutta 2005 syntyneet nuoremmat D junnut ovat myös ilmoitettu korkeimmalle sarjatasolle Tampereen piiriin! D junnuille kyseessä on suositus HPK:lta, mutta olisihan hullua lopettaa viime kauden loistavan menestyksen jälkeen! Lisäksi tulossa on yksi erittäin lahjakas jalkapalloilija, joka piti viime kauden toiminnastamme sivusta katsoen :)

  Pelipäivät ja ajat julkaisemme sivuillamme heti, kun ne ovat piirin ja Palloiluhalli Oy:n kanssa lukkoon lyöty ja vierasjoukkeilta saatu! Harjoitukset alkavat pääsiäistä edeltävällä tai jälkeisellä viikolla. F junnujen valmentajan kanssa on tapaaminen muutaman päivän päästä ja tuolloin lyödään lukkoon aloituspäivä ja aika! 2005 syntyneet eli nuoremmat D pojat aloittavat treenit pääsiäistä edeltävänä keskiviikkona! Jos D poikia ei vielä tuolloin paljoa mukaan pääse niin E junnut voi tulla samalle vuorolle!

  Aika on D joukkueen nimenhuudossa. Härmä jr:n pelaajaksi voi ilmoittautua seuran sivuilla olevassa pelaajahakemuslomakkeessa, jos ei jo ennestään ole jäsen! Kaikki harjoitukset pidetään Härmä jr:n omalla kentällä osoitteessa Harjuntaustantie 3 (Hattelmalanharjun kupeessa länsipuolella! Oman kentän myötä 3 joukkuetta voi sujuvastu sovittaa itselleen mieleiset harjoitusvuorot :)

  Jännitys tiivistyy ja kohta se alkaa! Enää ei Hämeenlinnassa ole nuoremmilla junioreilla ongelmana se etteikö voisi pelata sekä jalkapalloa, että jääkiekkoa samaan aikaan :) Tästä suuri kiitos HPK:n järkevälle junioritoiminnalle ja sen johdolle :)

  http://team.jopox.fi/…/jo…/2157/uutiset/23871/kesafutis-2017

  Kesäfutis 2017

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

Hae pelaajaksi

Haluatko liittyä Härmä jr seuraan?

Täytä hakemus  

Yhteystiedot

Hämeenlinnan Härmä jr
Hämeentie 4
13200 Hämeenlinna
044 - 237 7600
hmlharma.jr@gmail.com

 

Härmä jr somessa