Härmä Jr uutiset

• Härmä jr:n pojat vauhdissa Läntisen Suomen kolmosessa

Härmä jr ainoa tämän kauden joukkue P12-juniorit tahkoavat Läntisen Suomen B-lohkoa. Joukkue on pelannut sarjaa tähän mennessä 6 ottelua, voittanut 2 ja hävinnyt 4.

Joukkue harjoittelee kerran viikossa ja pelaa pelit päälle. Tärkeintä jalkapallon ilo ja ennen kaikkea pelaaminen kesällä.

Tiistaina joukkue kohtasi Sääksjärven Loiskeen Oranssin joukkueen. Huono alku saatiin puoliajalla käännettyä. Tuloksena silti 2-7-tappio. Puoliajalla tilanne oli 1-6. Molemmsta maaleista vastasi Tuukka Ojalehto.

Torstaina joukkueella oli kasvojen pesun paikka. Joukkue hallitsi varsinkin alkua. Tulos oli kahdesta ylärimasta ja missatusta pilkusta huolimatta surkea. Vastustaja Mouhijärven Malli rankaisi armotta kotijoukkueen virheistä ja viimeisteli viisi maalia. Puoliaika tulos siis 0-5!

Kotijoukkue teki kuitenkin ennen näkemättömän nousun ja otti suorastaan käsittämättömästi 6-5-voiton! Maaleista vastasivat hattutempun arvoisesti Jesperi Korhonen, kahdesti Tuukka Ojalehto ja kerran Luukas Uschanov.

Tuukka Ojalehto on lohkon määlipörssissä jaetulla ensimmäisellä sijalla.

Härmä jr jatkaa otteluitaan harjoitusottelun merkeissä ensi tiistaina Pullerilla klo 18.30 ja vastaan asettuu paikallisvastustaja HJS.

Sarjapelit jatkuvat kotiottelulla 23.7. TP-49:ä vastaan.