Härmä Jr uutiset

• Härmä jr:n nuoret nousussa 7 divarissa!

Kirjoita artikkeli tähän...

Härmä jr:n nuoret miehet voittivat suvereenisti FC Vihniön 4-1(2-0). Koko ottelu oli Härmä jr:n hallintaa ja maaleja olisi voinut tulla monta enemmän, mutta Vihniön keskuspuolustaja suoritti melkoisia urotekoja ehtiessään monen tilanteen esteeksi. Juoksuvoima oli Vihreiden tärkein ase ja ottelu oli ratkaistu jo ensimmäisen erän kahdella maalilla. Tosin Härmä jr teki hetkeksi olonsa vaikeaksi, kun pääsi Vihniön kaventamaan toisen erän alussa, mutta ottelussa kolme maalia tehnyt Axel Fornasari varmisti pisteet selkeästi Härmä jr:lle! Axel loukkasi jalkansa toisella jaksolla, mutta onneksi pahasta vammasta ei ole kyse.

Kuvassa hattutempun tehnyt Axel on tyytyväinen vaikka jalkavamman takia kentän kesken toisen puoliajan joutuikin jättämään.