Härmä Jr uutiset

 • A pojat aikuisten sarjaan

   

  Härmä jr:n A juniorit ovat harjoitelleet ahkerasti koko talven kaksi kertaa viikossa mikäli sää- ja kenttäolosuhteet sen ovat Hämeenlinnan tekonurmella sallineet. Koska Tampereen piiristä ei löytynyt A junnuille sopivaa divaria pelaamiseen niin A junnumme ilmoitettiin miesten 7 divariin ja ensimmäinen peli on jo huhtikuun 23 päivä!

  Viime kaudella, kun joukkue pelasi Tampereen piirin B juniorien kolmannessa divarissa ja pääsivät ylempään loppusarjaan niin osanottajia sarjaan oli runsaasti! En ymmärrä kadon syytä, mutta nyt pelataan siis miesten sarjassa ja uudetkin pelaajat ovat tervetulleita!Joukkue tarvitsisi varsinkin hyvää maalivahtia, joka voisi olla vaikka hieman vanhempikin koska miesten sarjassa pelataan!

  Joukkuetta valmentaa Härmä jr:n junioripäällikkö Teijo Hakala ja hänen oma poikansakin pelaa joukkueessa ja on toistaiseksi joukkueen ainoa pelaaja, joka on ensimmäistä vuottaan miesten iässä! Ensi kaudella noin 10 poikaa lisää siirtyy miesten ikään, joten on ihan hyvä aika siirtyä pelaamaan miesten pelejä jo tällä kaudella! Joukkueessa on tällä hetkellä 18 aktiivista pelaajaa, joten lisää mahtuu vielä mukaan ja aikuisuuteen siirtyneitä pelaajia otamme myös mielellämme!

  Pojat haluavat jatkaa yhdessä myös miesten iässä koska ovat yhdessä Härmä jr:ssä hyvin keskenään viihtyneet :) Seuran säännöissä ei ole estettä aikuisjoukkueiden pelaamiselle! Mielellämme ottaisimme myös eri ikästen tyttöjen joukkueita ja naisten joukkuekin olisi mukava olla seurassamme! Tässä hyvä tilaisuus esim. kiekkoa pelaaville tytöille ja naisille, jotka haluaisivat joukkueena tulla kesäfutiksen pariin! Myös muista jalkapalloseuroista tulevat ovat tervetulleita ja kyllä heitä on jo ilmoittautunutkin seuraamme :)

  Kaiken ikäiset tervetuloa hyvän mielen seuraan mukavaan urheilulliseen kesäharrastukseen, josta voi tulla joillekin koko aktiivisen aikuiselämän kestävä :) F juniorit ovat nuorin ikäluokka ja sieltä puro lähtee kasvamaan, joten tervetuloa aloittamaan heti alimmalta sarjatasolta kaikki uudet pojat ja tytöt, jotka ovat syntyneet 2008 ja sen jälkeen nyt joukolla mukaan! Harjoitukset alkavat sään mukaan pääsiäistä edeltävällä tai sen jälkeisellä viikolla :) Kohta se riemu alkaa hyvässä seurassa :)

  Seuran puheenjohtaja Mauri Palonen

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

Hae pelaajaksi

Haluatko liittyä Härmä jr seuraan?

Täytä hakemus  

Yhteystiedot

Hämeenlinnan Härmä jr
Hämeentie 4
13200 Hämeenlinna
044 - 237 7600
hmlharma.jr@gmail.com

 

Härmä jr somessa