Hämeenlinnan Härmä jr

Hämeenlinnalainen jalkapalloilu sai uuden junioriseuran 2015, jonka nimeksi tuli Hämeenlinnan Härmä jr. ry. Uuden seuran perustava kokous pidettiin 07.10.2015 ja seura rekisteröitiin 02.11.2015.

Seuran tarkoitus on tehdä kiinteätä yhteistyötä Hämeenlinnan Härmän kanssa. Härmä jr on kuitenkin itsenäinen yhdistys, jolla on myös oma talous.

Jalkapallossa Härmällä ja Härmä jr:lla on selvä tehtävänjako. Härmä hoitaa miesten ja naisten jalkapallon, Ykkösessä pelaavan A-poikien joukkueen ja Ykköseen nousseen B-tyttöjen joukkueen. Muut härmäläiset juniorijoukkueet, myös mahdolliset A-poikien ja B-tyttöjen toiset joukkueet, ovat Härmä jr:n alla.

– Härmä jr:ssa jokainen perustettava joukkue hoitaa itse asiansa ja myös taloutensa.

Uuden seuran nuorimpien ikäluokkien taloutta helpottaa se, että harjoitteleminen kesällä on käytännössä ilmaista. Nuorimmat voivat harjoitella Hattelmalanharjun kyljessä sijaitsevalla kentällä ilmaiseksi.

Seuran toiminta lähtee kunnolla vauhtiin vuonna 2016. B-pojat ovat harjoitelleet jo marraskuusta lähtien ja harjoitukset jatkuvat taas tammikuussa loppiaisen jälkeen.

Hae pelaajaksi

Haluatko liittyä Härmä jr seuraan?

Täytä hakemus  

Yhteystiedot

Hämeenlinnan Härmä jr
Hämeentie 4
13200 Hämeenlinna
044 - 237 7600
hmlharma.jr@gmail.com

 

Härmä jr somessa