Härmä Jr uutiset

• Härmän junnut vauhdissa

Hämeenlinnan Härmä Jr:n joukkueiden kausi on pyörähtänyt todenteolla käyntiin viime viikkoina.

Härmän P11 vihreä mittelöi viime viikolla P11 ykkösen otteluissa Tervakoskella. Joukkue oli hieman ekassa ottelussa "jäässä" ja kotijoukkue Pato röykytti Härmää 6-1-lukemin. Toiseen peliin tehtiin selkeä ryhtiliike ja Härmä taisteli voiton 3-1. Viimeisessä ottelussa vastaan tuli toistaiseksi Härmälle voittamaton ParVi. Parvi meni menojaan näytöstyyliin ja iski taululle 10 minuutissa 4-0 lukemat. Jostain Härmä kuitenkin kaivoi ylimääräisen vaihteen ja nousi upeasti tasoihin 4-4:ään. Lähellä oli jopa viideskin maali, mutta tähän voidaan olla tyytyväisiä.

Turnauksesta voidaan nostaa esiin erinomaisesti pelannut Jimi Koivisto, joka teki 4 maalia. Tuomas Toivanen pelasi maalissa hienosti ja esiin pitää nostaa F-pojista nostettu vasta 7-vuotias laitapakki Paulus Uschanov, joka ikä- ja kokoerosta huolimatta pelasi ennakkoluulottomasti.

P8-pojat jatkoivat taivaltaan ensin Elenia-Liigassa viime lauantaina. Liekö helle vai mikä syynä, mutta kolmesta pelistä otettiin arvokasta oppia kolmen häviön muodossa. Ensin HJS 2010 1 voitti niukasti 3-2,toisessa HJS 2010 2 voitti 6-1 ja LaVe antoi viimeisen oppitunnin 7-0-lukemin

Sama joukkue pelasi piirinsarjaa Valkeakoskella. Härmä pelasi upeat pelit. Ekassa pelissä Leki oli tiukassa pelissä vahvempi 2-1. Toisessa pelissä Härmä kohtasi VaNLin ja otti tyylikkään voiton 3-0. Kolmas peli on TP-49:ä vastaan. Äärimmäisen tiukka peli ratkesi viimeisen minuutin aikana, joka topa löi 2 maalia ja vei voiton 4-2. Viimeistä peliä sävytti turhan pitkä tauko ja otteen herpaantuminen. FJK oli numeroissa selkeästi parempi 6-2.

Turnausta voidaan nostaa esiin Niilo Suomalainen ja Luukas Perkiömäki kaksilla osumilla ja Paulus Uschanov kolmella maalilla. Yhden maalin teki Jere Vänttinen. Muuten joukkue pelasi kolme todella hyvää peliä, joka antaa luvan odottaa parempaa kauden mittaan.

Joukkueeseen mahtuu vielä innokkaita 2011-syntyneitä pelaajia :)