Härmä Jr uutiset

• Härmän D-pojille tappio

Hämeenlinnan Härmä jr:n D-pojat pelasi torstaina piirinsarjan kolmosen ottelun Pullerilla Toip-49 vastaan. Tasainen ottelu päättyi vieraiden 2-5 (1-1) voittoon. Vieraat aloittivat maalinteon 3. minuutilla mennen johtoon. Kotijoukkue tasoitti ensimmäisen jaksolla Tuukka Ojalehdon toimesta. Molemmat joukkueet kolisuttelivat kerran vastustajan tolppia.

Toisen jakson alussa Härmä jr siirtyi 2-1 johtoon Juuso Paappasen osumalla. Mainion esityön teki Eva Lamberg. Sitten seurasi vierasjoukkueen näytös. Kotijoukkueelle tuli 5 minuutin musta hetki, jona aikana ToiP-49 rankaisi peräti neljä kertaa vieden pisteet mukanaan Toijalaan.

Kokonaisuudessa ottelu oli tasainen ja kotijoukkue pelasi yhtä 5 minuutin hetkeä lukuunottamatta kauden parhaimman kokonaisuuden. Luukas Uschanov uurasti puolustuksessa laajalla säteellä pelaten hyvin. Samoin voidaan mainita Eva Lambergin ja Miio Mannilan vahvat esitykset.

Härmä jatkaa kolmosen urakkaa ensi tiistaina 28.7. Tampereella, jolloin vastaan asettuu TaPa.